AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2017

Kuqi: "Alussa olimme hukassa, lopulta paikkoja voittoonkin"

Kuqi: "Alussa olimme hukassa, lopulta paikkoja voittoonkin"

Philip Njoku paikkasi erinomaisesti poissaoloja topparin tontilla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja IFK Mariehamn tarjosivat vauhdikasta nähtävää Veritas Stadionin yleisölle perjantaina ja palkintona molemmille oli yksi piste.

Ottelu päättyi lopulta siis 1-1-tasapeliin, joka jätti jossiteltavaa kotijoukkueelle jollakin tasolla. Toisaalta myös tasapeliin oltiin tyytyväisiä.

- Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi ottelusta. Alussa olimme hukassa rehellisesti sanottuna. Nousimme kuitenkin hyvin mukaan ja tasoihin. Toisella jaksolla oli sitten paikkoja voittoon asti, totesi päävalmentaja Shefki Kuqi pelin jälkeen.

Inter oli joutunut vammojen takia rukkaamaan puolustustaan uuteen uskoon. Tämä näkyi alussa vaikeuksina. Ottelun loppua kohti asiat sujuivat jo paremmin.

- Kyllä meillä oli melkoinen härdelli siellä puolustuksessa alussa. Olimme kyllä käyneet asioita treenikentällä läpi, vaikka se ei kyllä siltä näyttänyt. Lopulta asiat alkoivat kuitenkin sujua ja linja pelasi jo paremmin, näki Kuqi.

Kuqi antoi kiitosta erityisesti Philip Njokulle, jolla kokemusta topparin paikalta ei liiemmälti ole.

- Philip oli erinomainen. Pelin alussa hän unohti välillä taktisia asioita, mutta ne paranivat loppua kohti, kehui Kuqi.


HJK-FC Inter lauantaina 29.4. kello 16 Telia 5G-Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia