AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2017

Honkavaara tappiosta huolimatta: "Ok esitys meiltä"

Honkavaara tappiosta huolimatta: "Ok esitys meiltä"

"Honsu" näki KuPS:n otteissa paljon hyvääkin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui taipumaan Veikkausliigakauden avauksessaan maanantaina HJK:n vieraana 0-2-tappioon, mutta taisteli hyvin.

Päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen kuopiolaisjoukkueen pelilliseen ilmeeseen kovassa paikassa.

- Ok esitys meiltä. Pelisuunnitelma toimi, jätkät toteuttivat sitä hyvin ja me pelasimme kurinalaisesti. Pilkku muutti pelin luonteen. Pilkussa harmittaa eniten erotuomarin epävarmuus, hän oli selkeästi epävarma päätöksestään, Honkavaara totesi.

- Me pelattiin jaksojen alut hyvin ja tultiin toisella jaksolla hyvin peliin mukaan. Ats Purje toi lisää energiaa peliin ja saatiin sauma tasoitukseen, joka päätyi veskan koppiin. 2-0 oli sitten vähän liian iso vuori kiivettäväksi ja lopussa pelaaminen vähän hajosi. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvä ja puolustus pelasi hyvin, Honkavaara iloitsi.

Honkavaara uskoo, että maanantain ottelusta voi kuitenkin napata hyviä elementtejä tuleviin koitoksiin.

- Tästä meidän on hyvä jatkaa. Tämä oli hyvä askel eteenpäin. Pelillinen taisteluilme oli hyvällä tasolla, siitä tämä ei jäänyt kiinni. Hyvää taistelua ja moni asia toimi pelissä. Tämä on meille hyvä tilanne jatkaa eteenpäin uutta peliä kohti, päävalmentaja muistutti.

Maalivahti Otso Virtanen, puolustajat Sebastian Sorsa ja Nikko Boxall sekä keskikenttäpelaajat Solomon Duah, Reuben Gabriel ja Ville Saxman pelasivat tänään ensimmäiset Veikkausliigaottelunsa KuPS-paidassa.


KuPS - FC Inter maanantaina 17.4. kello 16.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia