AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2017

Ricardo siirtyy RoPS:sta norjalaisseura Bodø/Glimtiin

Ricardo siirtyy RoPS:sta norjalaisseura Bodø/Glimtiin

Ricardo jättää RoPS:n ja siirtyy Norjaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuraa keväästä 2015 edustanut brasilialaismaalivahti Ricardo Friedrich jatkaa uraansa Norjassa.

RoPS ja Ricardo ovat purkaneet voimassaolevan pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Ricardon uusi seura on Norjan ykkösdivisioonassa pelaava Bodø/Glimt.

Alunperin Ricardo saapui Rovaniemelle paikkaamaan RoPS:n silloista ykkösmaalivahti Tomer Chencinskiä. Aktiivisesti peliin osallistuva maalivahti nousi välittömästi myös kannattajien suosikiksi. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen muisteleekin lämmöllä Ricardon esiintymistä Napapiirillä.

- Heti samana päivänä tänne saavuttuaan Ricardo valloitti meidän kaikkien sydämet. Hän on hyväkäytöksinen ja omistautuu pelille sataprosenttisesti, päävalmentaja Juha Malinen kiittelee.

Viime kaudella Ricardo jakoi peliajan espanjalaisen Antonio Regueron kanssa. Kahden ykkösmaalivahdin paineessa tilanne muuttui hankalaksi sekä RoPS:lle että pelaajille itselleen.

- Jo viime syksynä oli selvää, ettemme pysty pitämään kahta tämän tason maalivahtia. Päätöksemme oli jatkaa Antonio Regueron kanssa. Ricardo on urallaan nyt siinä tilanteessa, jossa hän hyötyy eniten päästessään pelaamaan uudessa ympäristössä, Malinen taustoittaa.

- Olemme aktiivisesti etsineet hänelle uutta joukkuetta, ja Bodø/Glimt oli erittäin houkutteleva vaihtoehto. Norjassa Ricardolle on luvassa pelaavan maalivahdin rooli, joka on pelaajan kehityksen kannalta kaikkein merkittävintä.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia