AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2017

Vuorinen: "Helppo päätös tehdä sopimus Jürgensonin kanssa"

Vuorinen: "Helppo päätös tehdä sopimus Jürgensonin kanssa"

Petri Vuorinen kaipaa vielä vahvistusta hyökkäyspäähän. (Kuva: Juha Tamminen)

Pyry Soiri lähti, Markus Jürgenson tuli - VPS:ssa tapahtui perjantaina paljon. Yksi aukko saatiin täytettyä, mutta tarvetta hankinnoille on vielä.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen oli hyvillään virolaisen Jürgensonin sopimuksesta. Oikeaa laitapuolustajaa on etsitty ja sellainen testijaksollaan vakuuttaneen Markuksen muodossa nyt löytyi.

– Markus teki hyvän vaikutelman alusta saakka. Olimme tyytyväisiä hänen ammattimaiseen tekemiseensä kentällä ja sen ulkopuolella. Hän myös näytti, että todella haluaa tulla juuri tänne ja siinä mielessä päätös oli helppo.

- Pelaajatyyppinä hän tuo juoksuvoimaa. Hän kykenee nousemaan laidalla ja on hyvä yksi-vastaan-yksi-tilanteissa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, Vuorinen kertoi.

Vepsun joukkue ei ole Jürgensonin sopimuksen myötä vielä valmis.

– Yksi tai kaksi pelaajaa kenties vielä tulee. Missä vaiheessa? Se jää nähtäväksi. Nyt meillä on hyvä määrä pelaajia, mutta kyllä me Pyryn lähdön myötä tarvitsisimme etenkin hyökkäävän pelaajan, Vuorinen kommentoi.

VPS on tositoimissa lauantaina, kun Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa vastaan asettuu FF Jaro kello 17.30 Fennia Arenalla.

Lisää uutisia