AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2017

Ilves jatkaa Suomen Cupia Pirkkahallissa

Ilves jatkaa Suomen Cupia Pirkkahallissa

Aleksis Lehtonen pelasi viime kaudella lainalla JJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelaa kauden kolmannen Respect Suomen Cupin ottelunsa huomenna perjantaina Pirkkahallissa. Vastustajaksi klo 18.30 alkavaan otteluun saapuu Mikkelin Palloilijat.

Ilves on aloittanut Suomen Cupin vahvasti voittaen molemmat pelaamansa ottelut. Ensin joukkue kaatoi vieraissa FC Lahden lukemin 2-0 ja viime lauantaina Pirkkahallissa FC Hakan lukemin 3-1. Vierailija MP on puolestaan hävinnyt molemmat pelaamansa Suomen Cupin ottelut. MP pelaa tulevalla kaudella Kakkosen A-lohkossa.

Ilveksen miehistössä on tapahtunut pieniä muutoksia sitten viime cupin ottelun. Puolustaja Antti Koskisen jalka murtui viime viikolla harjoituksissa ja hän on alustavan arvion mukaan sivussa tositoimista noin kolme kuukautta. Koskisen lisäksi poissa kokoonpanosta on loukkaantumisestaan toipuva maalivahti William Rosenlöf, pikkukolhusta kärsivä Marco Matrone sekä flunssaa sairastava Teemu Penninkangas.

Uutena pelaajana Ilveksen riveissä nähdään testisopimuksella pelaava 19-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen. Jyväskylästä lähtöisin oleva JJK:n kasvatti oli viime kaudella SJK:n sopimuspelaaja.

Lisää uutisia