AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 11.11.2016

Kolmelle Interin pelaajalle jatkosopimus

Kolmelle Interin pelaajalle jatkosopimus

Guy Gnabouyou jatkaa Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter kertoo verkkosivuillaan kolmesta uudesta jatkosopimuksesta.

Turkulaisseura on käyttänyt puolustaja Arttu Hoskosen sopimukseen kuuluvan option. 19-vuotiaan Hoskosen ja seuran välinen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Alun perin 13-vuotiaan KaaPosta Interiin siirtynyt Hoskonen nousi Interin edustusjoukkueen rinkiin vasta kuluneen vuoden alussa, mutta sai nopeasti paljonkin vastuuta kokeneempien pelaajien loukkaantumisten takia.

Kuluneella kaudella Veikkausliigassa debytoinut Hoskonen pelasi kaikkiaan 18 pääsarjan ottelussa. Viime kuussa uransa ensimmäisen maajoukkuekutsun saanut Hoskonen on myös parhaillaan leireilemässä U20-maajoukkueen mukana Espanjassa.

Myös ranskalaishyökkääjä Guy Gnabouyoun ja kreikkalaispuolustaja Petros Kanakoudisin optiot on käytetty ja molempien pelaajien sopimukset kattavat kauden 2017.

Kuluneella kaudella 28 Veikkausliigan ottelussa yhteensä kolme maalia viimeistellyt Gnabouyou siirtyi Interiin ensimmäisen kerran syksyllä 2011. Kaudeksi 2014 Kreikkaan siirtynyt Gnabouyou palasi Interiin jälleen vuoden 2015 alussa.

32-vuotias Kanakoudis palasi puolestaan Interiin kesken kauden 2016. Kreikkalaispuolustaja pelasi turkulaisseurassa myös kauden 2015 ja tähän mennessä Veikkausliigaotteluita on ehtinyt kertyä yhteensä 42 kappaletta.

Lisää uutisia