AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2016

Wiss ylistää Ahoa: "Moitteeton joukkuepelaaja"

Wiss ylistää Ahoa: "Moitteeton joukkuepelaaja"

Heikki Aho jättää hyvästit kotiyleisölle maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Heikki Ahon pitkä ura Veikkausliigassa on päättymässä ja edessä on maanantaina viimeinen kotiottelu Ilveksen isännöidessä HJK:ta.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ylistää Ahoa pelaajana ja ihmisenä.

- Heikki on todella hyvä ja luotettava pelaaja. Olen saanut aiemmin itsekin pelata hänen kanssaan ja olen nähnyt läheltä hänen uransa kehittymisen ja kasvun pelaajana. Nyt on aika jättää hyvästit, Wiss muotoilee.

- Tällä kaudella Heikin peliaika ei ole ollut niin iso kuin edellisillä kausilla. Toppariparimme Pavle Milosavljevic -Tatu Miettunen on ollut niin kova, että siinä paikalla eivät ole oikein muut pelanneet. Vaikka hän ei ole päässyt paljoa pelaamaan, niin hänen kanssaan on aina voinut keskustella jalkapallosta. Moni pelaaja olisi voinut käyttäytyä toisin, mutta ei Heikki.

Wiss toivoo myös tamperelaisyleisön arvostavan luottopelaajan uraa maanantain ottelun yhteydessä.

- Hän on täysin moitteeton joukkuepelaaja, joka on hoitanut kapteenin vaatimukset totutun tyylikkäästi. Toivon, että kotiyleisö jää maanantain ottelun jälkeen toviksi paikalle kunnioittamaan Heikin uraa.


Ilves - HJK Tammelan stadionilla maanantaina 17.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia