AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2016

​Lyyskille jatkopäätös oli helppo: "Viihdyn ja kehityn yhä"

​Lyyskille jatkopäätös oli helppo: "Viihdyn ja kehityn yhä"

Jani Lyyski haluaa jatkaa ylöspäin Grönvittin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin kapteeni Jani Lyyski solmi kautta 2017 koskevan jatkosopimuksen seuran kanssa ja jatkaa näin joukkueen johtavana pelaajana.

Lyyskin mukaan päätös oli lopulta helppo.

- On mahtavaa pelata jalkapalloa IFK:ssa. Viihdyn erittäin hyvin roolissani joukkueessa ja seurassa ja elämä jalkapallon ohella on Ahvenanmaalla täydellistä, Lyyski sanoo.

Joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Lyyski näkee ottavansa joukkueen tavoin askeleita eteenpäin.

- Se kehitys jonka voin nähdä itsessäni edelleen ja se kehitys jonka olemme joukkueen pelaajien kanssa yhdessä kahden viime vuoden aikana kokeneet kannustaa eteenpäin. Tunnen että minulla on vielä paljon annettavaa ja ehkä parhaat otteluni ovat vasta edessäpäin.

- Henkisesti ja asenteen osalta kehityn edelleen ja haluan olla osa koko joukkueen matkaa samalla tiellä. Se kannustaa, että olemme päässeet tasolle, jolla haastamme kaikki aiemmat liigan kärkijoukkueet ja olemme itse nousseet yhdeksi niistä.

Lyyski painottaa, että tällä hetkellä tähtäin on kokonaan Veikkausliigakauden 2016 tiukoissa loppuratkaisuissa.

- Nyt keskitymme hyvään päätökseen tälle kaudella harjoitus ja harjoitukselta ja ottelu ottelulta. Silloin tiedämme että myös seuraava kausi on sellainen jota kannattaa odottaa.


IFK Mariehamn-PK-35 Vantaa Wiklöf Holding Areenalla sunnuntaina 2.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia