AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2016

Malinen antoi tunnustusta Ilvekselle

Malinen antoi tunnustusta Ilvekselle

Juha Malisen RoPS kärsi kitkerän tappion. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS taipui perjantaina Ilvekselle Tampereella 1-2. Rovaniemeläisten päävalmentaja Juha Malinen antoi tunnustusta kotijoukkueelle.

- Odotin, että pystyisimme vastaamaan Ilveksen peliin, mutta emme pystyneet. Hävisimme keskikentän. Ilveksellä oli siinä Ayarna ja Tendeng. Se mikä Ilveksen pelissä on hyvää, ja mitä Suomifutiksessa pitäisi tapahtua enemmän, niin tunnistetaan se tilanne, kun pystytään lähtemään eteenpäin. Soisalo nyt lähtee aina ja sen tietää koko kansakunta. Sieltä lähtee Juuti ja Hjelm tekee kovaa työtä. Meiltä tällainen puuttui, Malinen kertoo Ilveksen sivuilla.

- Emme olleet huonoja ensimmäisellä jaksolla. Toiselle jaksolla tulimme vähän paremmin. Pystyimme kääntämään peliä ja olimme 20 minuuttia hallitsevampi osapuoli, mutta sitten tuli voittomaali meidän pelaajan virheestä. Nyt pelataan mitaleista ja tuollaisia virheitä ei saa tulla. Kaikki kunnia Ilvekselle. Ilves teki oman tehtävänsä hyvin ja me olimme tänään oppipojan asemassa, kommentoi Malinen.

RoPS-SJK maanantaina 12.9. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia