AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2016

Erik Törnros kuukauden pelaajaksi

Erik Törnros kuukauden pelaajaksi

Erik Törnrosin alku PS Kemissä on ollut vakuuttava. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet PS Kemin Erik Törnrosin Veikkausliigan elokuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman.

Veikkausliigan elokuun pelaajaksi on valittu PS Kemin kärkimies Erik Törnros. Kemiläisten kanssa loppukauden mittaisen lainasopimuksen solminut ruotsalainen takoi neljässä ensimmäisessä Veikkausliigaottelussaan elokuussa yhtä monta maalia.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Myös Veikkausliigan elokuun valmentaja on valittu kemiläisjoukkueesta. Elokuu oli Veikkausliigassa erittäin tasainen, mutta PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman joukkoineen poimi viidestä pelaamastaan ottelusta neljä voittoa ja nousi tukevasti sarjataulukon keskikastiin.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan tittelin lisäksi PS Kemi sai vielä kaksi muuta pelaajaa kuukauden joukkueeseen. Kaksi pelaajaa kuukauden joukkueeseen saivat KuPS ja SJK. Yksi pelaaja joukkueessa on mukana niin IFK Mariehamnista, Ilveksestä, HIFK:sta kuin FC Interistäkin.

Törnros ja Åhman palkitaan perjantaina 9. syyskuuta Kemin Sauvosaaren stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa PS Kemi - HJK.

Veikkausliigan elokuun joukkue (4-4-2):

Johannes Kreidl (KuPS)
Albin Granlund (IFK M) - Marc Vales (SJK) - Babacar Diallo (KuPS) - Zeljko Savic (PS Kemi)
Mikael Soisalo (Ilves) - Mika Väyrynen (HIFK) - Joona Veteli (PS Kemi) - Jussi Vasara (SJK)
Erik Törnros (PS Kemi) - Njazi Kuqi (Inter)

Kuukauden pelaaja: Erik Törnros (PS Kemi)
Kuukauden valmentaja: Jari Åhman (PS Kemi)


Kauden 2016 kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia