AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2016

Ilari Äijälä harmitteli vaisua hyökkäyspelaamista

Ilari Äijälä harmitteli vaisua hyökkäyspelaamista

Ilari Äijälän PK-35 Vantaa teki hukkareissun Savoon. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa teki sunnuntaina hukkareissun Kuopioon. KuPS oli parempi luvuin 3-0.

Täyden ottelun vieraiden vasemmalla laidalla pelannut Ilari Äijälä myönsi, että PK-35 Vantaan hyökkäyspelaaminen ei ollut tänään riittävän terävää.

– Saimme pari puolittaista paikkaa, mutta emme olleet tänään kovin vaarallisia. Väsyimme vähän ja lopussa etäisyydet kasvoivat. KuPS teki lopussa vielä pari maalia ja se oli sen myötä siinä, Äijälä sanoo PK-35 Vantaan sivuilla.

Vierastappion myötä Punamustien piste-eroa karsijan paikkaan pysyi kahdeksassa pisteessä. Äijälän mukaan PK-35 Vantaa tarvitsee tulevista otteluista ilman muuta täysiä sarjapisteitä.

– Kausi on ollut aika rankka ja se sai tänään jälleen jatkoa. Meidän on kuitenkin jatkettava eteenpäin. Jatkossa meidän on raavittava pisteitä. Olemme sen verran takamatkalla, että tasapelit tai etenkään tappiot eivät enää auta, Äijälä toteaa.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat jo keskiviikkona 24.8. vierasottelulla Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Kotikentällään PK-35 Vantaa pelaa seuraavan kerran perjantaina 26.8., kun PS Kemi vierailee Myyrmäessä.

HJK-PK-35 Vantaa keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia