AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2016

Ilveksen Matrone: "SJK tulee varmasti olemaan kova haaste"

Ilveksen Matrone: "SJK tulee varmasti olemaan kova haaste"

Marco Matrone kohtaa vanhan seuransa. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina toisena kohtaavat SJK ja Ilves ovat mitelleet tällä kaudella jo kahdesti. Ilves on onnistunut nappaamaan molemmissa kohtaamisissa täydet pisteet. Ensimmäinen ottelu pelattiin Seinäjoella, Jouppilanvuoren tekonurmella ja jälkimmäinen kohtaaminen oli Tampereen Tammelassa.

Elokuu ei ole ollut Ilvekseltä kuitenkaan yhtä vahva kuin alkukaudesta ja neljästä ottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton ainoastaan viime viikonlopun HIFK-ottelusta.

- Viime HIFK-ottelussa saimme ansaitusti henkisesti todella tärkeät pisteet. Emme olleet tätä aiemmissa otteluissa missään nimessä huonosti pelanneet, mutta voittoa emme saaneet muutamaan peliin, kommentoi entinen SJK:n keskikenttäpelaaja Marco Matrone SJK:n verkkosivuilla.

- Kovavireinen SJK tulee varmasti olemaan kova haaste. Hienoa on myös päästä kokemaan uusi upea stadion. Itse olen ollut pari viikkoa loukkaantumisen takia otteluista sivussa, mutta todennäköisesti pian jo takaisin tositoimissa, arvioi Matrone.

SJK-Ilves lauantaina 20.8. kello 16.00 OmaSP Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia