AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2016

Ennakko: FC Inter-PK-35 Vantaa

Ennakko: FC Inter-PK-35 Vantaa

Inter pelaa ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa Shefki Kuqin johdolla Veritas Stadionilla keskiviikkona. Jännitteitä ottelusta ei puutu, sillä vastaan Inter saa Kuqin edellisen joukkueen, PK-35 Vantaan. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla kello 18.30.

Vaikka Kuqin Inter-siirto luo otteluun omat jännitteensä on Interillä myös kalavelkoja maksettavana. Joukkue on nimittäin hävinnyt molemmat vantaalaisia vastaan pelatut ottelut tällä kaudella. Suomen Cupissa PK-35 Vantaa oli vahvempi 4-0, kun taas Veikkausliigassa Inter hävisi Job Dragtsman jäähyväisottelussa 3-1.

Kolmen peräkkäisen nollapelin myötä puolustuksen kuntoon saanut Inter lähtee otteluun hakemaan ensimmäistä voittoa sitten kesäkuun alun. Voittokantaan pääseminen olisi tällä hetkellä todella tärkeää.

- Kyllä se voitto toisi lisää itseluottamusta pojille. Peli on sujunut hyvin, mutta nyt pitäisi niitä maaleja myös saada tehtyä, sanoo päävalmentaja Shefki Kuqi Interin verkkosivuilla.

Interin hyökkäyksessä pelasi lauantaisessa Ilves-ottelussa kolme uutta pelaajaa. Njazi Kuqi, Lucas Garcian ja Erfan Zenelin yhteistyö jätti vielä toivomisen varaa. Tämä on Kuqin mukaan ymmärrettävää.

- Hei eivät ole pelanneet vielä kauaa yhdessä. Ilves-ottelu oli ensimmäinen ja huomenna asiat sujuvat jo varmasti paremmin, luottaa Kuqi.

Punamustien kokoonpanotilanne on haastava, mutta päävalmentaja Pasi Pihamaan mukaan jalkeille saadaan riittävästi pelimiehiä.

– Meillä on monta puolikuntoista pelaajaa, mutta näillä näkymin saamme penkille kolme kenttäpelaajaa. Ei meillä ole mitään hätää. Eihän kolme enempää saa edes vaihtaa, Pihamaa tokaisi.

– Lähdemme Turkuun hyvillä mielin. Kaikki paineet ovat FC Interillä, sillä heidän on pakko voittaa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella keskiviikkona Henrik Moisander, Adama Tamboura, Pape Sow, Oskari Qvick ja Philip Njoku. Petros Kanakoudis, Kalle Kauppi ja Egzon Belica saivat Ilves-pelissä pieniä kolhuja, mutta lienevät tästä huolimatta pelikunnossa.

PK-35 Vantaan kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa loukkaantumisista kärsivät Nosh A Lody, Bob Diasonama sekä Jalmari Karvinen. Lisäksi muutaman pelaajan pelikunto on vielä epävarmaa. Kim Raimi ja Marcus Heimonen sen sijana ovat pelikiellossa viime ottelunsa täyttyneiden korttitiliensä vuoksi.


FC Inter-PK-35 Vantaa keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Veritas stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, PK-35 Vantaan verkkosivut
Lisää uutisia