AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2016

Kuusinen torjui nollapelin debyytissään

Kuusinen torjui nollapelin debyytissään

Antti Kuusinen piti nollan debyytissään. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelasi 0-0-tasapelin FC Interin kanssa lauantaina Tammelan stadionilla. Ilveksen maalivahtina nähtiin uusi kasvo, kun 19-vuotias Antti Kuusinen pelasi uransa ensimmäisen ottelun Veikkausliigassa. Kuusinen torjui heti nollapelin debyytissään.

Korttitilin täyttymisen takia pelikiellossa ollut Ilveksen kokenut maalivahti Mika Hilander ehti pelata Ilves-paidassa yhteensä kaikki mahdolliset 78 sarjaottelua Ykkösessä ja Veikkausliigassa keväästä 2014 lähtien, mutta lauantaina komea peliputki katkesi.

Tolppien välissä vahvalla itseluottamuksella esiintynyt Kuusinen oli tyytyväinen debyyttiinsä.

- Yhtä peliä lukuun ottamatta olen tällä kaudella ollut kaikki pelit penkillä, mutta kun "Hila" sai korttitilinsä täyteen viime tiistain ottelussa, niin valmistautuminen tähän debyyttiini alkoi heti. Pieni sopiva jännitys oli, mutta hyvillä fiiliksillä mentiin. Tätä tilaisuutta on odotettu jo aika kauan. FC Interillä oli pari vaarallista paikkaa, mutta sieltä tuli aina meidän pakin jalka väliin, Kuusinen pohtii Ilveksen sivuilla.

- Totta kai Hilanderia on vaikea ohittaa, sillä hän on loistava maalivahti – hyvä torjumaan, hyvä ohjaamaan peliä ja vielä jalallakin hyvä. Vaikea mennä hänen ohi, mutta kaikkeni yritän. Hilander ottaa meidät muut maalivahdit erittäin hyvin huomioon. Meillä on harjoituksissa hyvä kilpailu aina päällä ja meillä on niin sanotusti oma pieni joukkueemme joukkueen sisällä, kommentoi Kuusinen.

FC Lahti-Ilves keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia