AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2016

RoPS:n Oluremi tuntee Shamrock Roversin

RoPS:n Oluremi tuntee Shamrock Roversin

Oluremi uskoo vakaasti RoPS:n jatkomahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuralla on hiukan yllättäväkin kytkös torstaiseen eurovastustajaan Shamrock Roversiin.

Kytkös on nimeltään jenkkivahvistus William Oluremi John. Viime vuoden helmikuussa Oluremi oli lähes kaikilta piilossa reilun viikon testileirillä Shamrock Roversin mukana Irlannissa. Sopimuskin oli jo lähellä.

- Seura vaikutti ammattimaisesti hoidetulta, Oluremi muisteli kokemustaan.

- Minulla on varsin hyvät välit heidän jo silloiseen manageriin Pat Fenloniin. Itse asiassa meillä molemmilla oli jo yhteinen näkemys, että tulisin pelaamaan seurassa.

Oluremi harjoitteli Shamrock Roversien mukana kaikkiaan noin kymmenen päivää ja pelasi yhden harjoitusottelun. Rovers voitti Waterfordin 2-0. Oluremi osui kerran. Kaavailtu sopimus kariutui lopulta työlupakoukeroihin - RoPS:n onneksi. Mies päätyi myöhemmin syksyllä Napapiirille ja oli takaamassa RoPS:lle seurahistorian toistaiseksi parasta sijoitusta Veikkausliigassa.

- Se oli silti minulle hyvää aikaa. Harjoitusottelussa pelasin sielläkin kärjessä, kuten nyt kahdessa ottelussa täällä, Oluremi kertoi.

Tuoreen kokemuksen pohjalta Oluremi osaa nimetä, mihin torstaisen vastustajan peli tulee pitkälti nojautumaan.

- Heillä on todella vahva keskikenttä. Kokeneita, taitavia kavereita, joilla useilla on maajoukkuekokemusta. He pelaavat varmasti fyysisesti, mutta se sopii meille. Pystymme vastaamaan fyysisyyteen. Osaamme itsekin olla tarvittaessa aggressiivisia, Oluremi luottaa.

Torstain karsintaotteluun RoPS lähtee Oluremin mukaan luottavaisena.

- Toki heidän joukkueessaan on ollut enemmän vaihtuvuutta kuin meillä, joten suoraa vertailua omaan kokemukseen on hankala tehdä. Mutta minulla on vahva usko siihen, että meiltä löytyy sopivat aseet heidän pelitapaansa vastaan. Tulemme voittamaan molemmat ottelut, Oluremi lataa.


RoPS:n seuraava Veikkausliigaottelu RoPS - FC Inter sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia