AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2016

​RoPS euro-otteluun Irlantiin taistelumielellä

​RoPS euro-otteluun Irlantiin taistelumielellä

Juha Malinen on tutustunut tarkasti Shamrock Roversiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura kohtaa torstaina illalla Dublinissa Irlannissa Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella Irlannin johtaviin jalkapalloseuroihin kuuluvan Shamrock Roversin.

RoPS lähtee otteluun hyvillä mielin ja taistelumielialalla.

- Meidän miehistö on tervehtynyt juuri sopivasti tähän tärkeään euro-otteluun ja saamme jalkeille täyden joukkueen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että olemme valmiina taistelemaan ottelussa hyvästä tuloksesta eli siitä, että meillä on mahdollisuus myös toisen osaottelun jälkeen olla hyvissä asemissa otteluparissa, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan videoita tulevasta vastustajasta on katsottu ja katsotaan lisääkin.

- Videoita Shamrock Roversista on tutkittu ja tutkitaan vieläkin, mutta avainasemassa on kuitenkin meidän oma tekeminen, ei vastustajan. Ensimmäinen osaottelu on aina hieman yllätyksellinen, joten meidän pitää olla maltillisia ja pelata omien suunnitelmien mukaan, Malinen toteaa.

Vastustaja Shamrock Rovers on Malisen mukaan vahva ja hyvin rakennettu joukkue.

- Joukkueessa on ylös nousevia pakkeja ja tasapainottavia keskikenttäpelaajia ja joukkue on kaiken kaikkiaan kova vastus. Hyvällä omalla pelillä voimme kuitenkin saada aikaan hyvän tuloksen, Malinen uskoo.


RoPS - FC Inter sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPSin tiedote
Lisää uutisia