AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2016

​Rafael urakoinut treeneissä

​Rafael urakoinut treeneissä

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden brassilegenda Rafael pelasi viime sunnuntain tappiollisessa PS Kemi – ottelussa toisen puoliajan ja käytti näytönpaikkansa kiitettävästi.

Rafael oli hyvällä pelipäällä ollen alati vaarallinen ja kauden ensimmäinen liigamaalikin oli hyvin lähellä syntyä.

- Kyllä sitä oli tehnyt paljon töitä treeneissä, että pääsisi enemmän pelaamaan. Nyt tuli Kemissä 45 minuuttia vastuuta ja käytin sen hyvin, Rafael iloitsee FC Lahden verkkosivuilla.

Kuhnurit ovat pelanneet viime kaudet suurimmaksi osaksi Kisapuistossa. Viime kotiottelu FC Interiä vastaan pelattiin kuitenkin Lahden Stadionilla ja myös loppukauden ajan se toimii Kuhnureiden kotipesänä.

- Ainakin henkilökohtaisesti tykkään enemmän pelata Hiihtostadionilla, vaikka Kisapuistossa tunnelma on parempi, kun katsomot ovat lähempänä kenttää. Hiihtostadionilla on paljon isompi kenttä ja enemmän tilaa. Kun tulin Lahteen, pelattiin aika paljon siellä. Suurin osa maaleista Lahden paidassa on syntynyt siellä, Rafael heittää.

Keskiviikkona Lahti metsästää Respect Suomen Cupin välieräpaikkaa ykkösessä pelaavan FC Jazzin vieraana.


Lahtelaisten seuraava Veikkausliigaottelu on HIFK-FC Lahti lauantaina 18.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia