AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2016

Åhman iloitsi noususta vajaalla voittoon

Åhman iloitsi noususta vajaalla voittoon

Jari Åhman sai nauttia kotivoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi otti taisteluvoiton FC Lahdesta kauden kotiavauksessa maalein 2-1 (1-0). Erityisen makeaksi kemiläisille onnistuneen kolmen pisteen saalistuksen teki se, että kotijoukkue pelasi viimeiset 20 minuuttia vajaalla kapteeni Billy Ionsin ulosajon jälkeen.

PS Kemin valmentaja Jari Åhman myöntää, että toinen puoliaika oli omalta joukkueelta huono.

- Tosi huono, jota Billyn ulosajo vielä vaikeutti, mies tarkentaa PS Kemin verkkosivuilla

Åhmanin taktinen pelisilmä oli kuitenkin yksi ottelun ratkaisuista. Hän otti 61. minuutilla Aleksi Gullstenin kentälle Matias Ojalan tilalle jo ennen ulosajoa ja sen jälkeen vaihtoi pitkästä aikaa pelissä mukana olleen Kabyn tilalle rutinoituneen Tuomo Könösen. Myös 82. minuutilla Cornelius Stewartin tilalle vaihdettu Rundell Winchester toi tuoreita jalkoja kotijoukkueen peliin.

– Yltiöoptimistina uskoin, että saamme vaihdoilla 1-2 maalitilannetta ja sieltähän se tuli, mitä kaipasimme. Nousimme jo toisen kerran voittoon vajaalla. Sekin kertoo joukkueesta aika paljon, Åhman iloitsee.

IFK Mariehamn-PS Kemi Wiklöf Holding arenalla sunnuntaina 19.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia