AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 10.4.2016

HIFK:n Eriksson nautti pelistä ja tunnelmasta

HIFK:n Eriksson nautti pelistä ja tunnelmasta

HIFK-fanit saivat kiitosta joukkueelta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK-leirissä oli lauantaina iloisia ilmeitä, kun PK-35 Vantaa kaatui vieraskentällä 2-0.

HIFK:n maalivahti Carljohan Eriksson suoritti ennen kauden alkua varusmiespalveluksen. Hieman erilaisella valmistautumisella tähän kauteen lähtenyt Eriksson pelasi hienon ottelun ja torjui heti kauden ensimmäisessä ottelussa nollapelin.

– Puolustimme hyvin joukkueena ja pelasimme nimenomaan yhtenäisen ottelun. ja PK-35 ei päässyt kunnolla edes maalipaikoille. Pari torjuntaa ja vastaantuloja, ei sen vaarallisempaa. Keskityspalloja tuli edellisten kohtaamisten tapaisesti boksiin, mutta olimme käyneet ne hyvin läpi. Oli kyllä muistissa, että keskityksiä tulee paljon. Olimme kuitenkin käyneet läpi, että mille alueelle ne tulevat. Usein ne tulivat suoraan maalin eteen vitosen viivalle, joten eivät olleet mahdottomia palloja hakea, Eriksson sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Hyvä matsi, mutta on välillä tietysti vaikea pelata, kun tulee vähän tilanteita. On vain pakko pysyä hereillä kokoajan.

IFK-kannattajat olivat saapuneet Myyrmäkeen kauden avausotteluun todella runsaslukuisella osallistujamäärällä. Tunnelma oli läpi ottelun huikea, joka teki vaikutuksen myös Erikssoniin.

– On se ihan sairasta. Kyllä se meininki antaa selkeästi buustia meidän pelaamiseen. Porukka tulee katsomaan jo lämmittelyitä ja pitää tunnelmaa yllä. Oli aika hiljaista toisella puolella stadionia, kun katsojat kaivelivat suu auki kännykkäkameroitansa esiin ja kuvasivat Kingien menoa. Isoa peukkua Kingien suuntaan, Eriksson kiittelee.


HIFK:n seuraava ottelu on HIFK-FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa


Lisää uutisia