AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 10.4.2016

Debytantti Pirttijoki: "Kyllä siinä tapella sai"

Debytantti Pirttijoki: "Kyllä siinä tapella sai"

HIFK:n riveihin täksi kaudeksi FC Hakasta siirtynyt 19-vuotias Suomen juniorimaajoukkuetoppari Juho Pirttijoki pelasi PK-35 Vantaata vastaan uransa ensimmäisen ottelun Veikkausliigassa.

Voitokkaassa ottelussa Pirttijoki luki peliä hyvin, voitti pääpalloja ja sai monta hienoa katkoa aikaiseksi.

– Kyllä siinä tapella sai, sillä PK:n hyökkääjät ovat kovia vääntämään. Kokonaisuutena meidän ensimmäisen puoliajan esitys oli hyvää. Teimme juuri niitä asioita, joita ennen ottelua kävimme läpi. Toisen jakson alussa ehkä vähän passivoiduttiin ja PK pääsi peliin mukaan. Ottelun kulminaatiopiste oli varmasti Kuqin ulosajo, jonka jälkeen saimme toisen maalin. Ensimmäiseksi liigaotteluksi ihan peruspeliä, juuri sellaista kuin ajattelinkin, Pirttijoki kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Isoin ero talvikauden matseihin oli pelin intensiteetti. Täytyy olla kokoajan hereillä ja ei saa nukahtaa. PK:llakin oli niin taitavia jätkiä, että he kyllä näkevät tilanteet jos nukahtaa. Hyvä ottelu koko joukkueelta.


HIFK:n seuraava ottelu on HIFK-FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia