AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2016

Pavle Milosavljević viihtyy Ilveksessä ja Tampereella

Pavle Milosavljević viihtyy Ilveksessä ja Tampereella

Pavle Milosavljević siirtyi Ilvekseen SJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves teki helmikuun lopulla 1+1-vuotisen sopimuksen serbialaisen keskuspuolustaja Pavle Milosavljevićin kanssa.

28-vuotias Milosavljević pelasi viime kaudella 18 ottelua Veikkausliigassa SJK:n riveissä ja juhli kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. 186-senttinen toppari toimi SJK:n kapteenina kahtena edellisenä kautena Veikkausliigassa.

Milosavljević on nyt pelannut kaksi ottelua Ilveksessä. Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Salossa kaatui SalPa numeroin 0-2 ja viime perjantain harjoitusottelussa Pirkkahallissa kaatui JJK numeroin 5-1. Milosavljević pelasi molemmissa otteluissa täydet 90 minuuttia ja esiintyi vahvasti.

- Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen Ilveksen kanssa. Ilves todella halusi minut ja arvostan sitä suuresti. Ilves on minulle tuttu seura viime vuosilta, sillä olen pelannut SJK:n paidassa monia otteluita Ilvestä vastaan, ja etenkin Tammelan stadionin tunnelma on erityisen hieno, sillä katsomot ovat lähellä kenttää. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Tammelan kotiyleisön eteen Ilves-paita päällä!

- Viihdyn Tampereella ja Ilveksessä erittäin hyvin. Olen käynyt aiemminkin Tampereella ja nyt kotini on täällä. Paras paikka Tampereella on tottakai Tammelan stadion. Toivon, että Ilveksen kannattajat uskovat meihin, sillä voimme voittaa kenet tahansa, kommentoi Milosavljević.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on nopeasti vakuuttunut serbitopparin kyvyistä.

- Pavle on ammattimies, joka ymmärtää paljon pelistä ja pystyy keskustelemaan. Hän on päässyt hyvin joukkueeseen sisään. Ei ole ollut mitään ongelmia. Hän on hiljainen johtaja, ei ole kovin äänekäs, mutta tekee jatkuvasti tunnollisesti oikeita asioita ja on hyvä esimerkki muille.

Lisää uutisia