AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 29.2.2016

Pavle Milosavljević Ilveksen riveihin

Pavle Milosavljević Ilveksen riveihin

Pavle Milosavljević jatkaa uraansa Tampereella. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen serbialaisen keskuspuolustaja Pavle Milosavljevićin kanssa.

28-vuotias Milosavljević pelasi viime kaudella 18 ottelua Veikkausliigassa SJK:n riveissä ja juhli kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. 186-senttinen toppari toimi SJK:n kapteenina kahtena edellisenä kautena Veikkausliigassa. Milosavljević liittyy Ilveksen vahvuuteen maanantaina 7. maaliskuuta ja hänen pelinumeronsa kaudella 2016 tulee olemaan 5.

- Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen Ilveksen kanssa. Ilves todella halusi minut ja arvostan sitä suuresti. Ilves on minulle tuttu seura viime vuosilta, sillä olen pelannut SJK:n paidassa monia otteluita Ilvestä vastaan, ja etenkin Tammelan stadionin tunnelma on erityisen hieno, sillä katsomot ovat lähellä kenttää. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Tammelan kotiyleisön eteen Ilves-paita päällä, Pavle Milosavljević toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Haluan jakaa kiitosta myös edelliselle seuralleni SJK:lle. Minulle jäi Seinäjoen vuosista upeita muistoja. Nyt haluan vain liittyä Ilvekseen ja auttaa joukkuetta voittamaan pelejä Veikkausliigassa, kommentoi Milosavljević

Lisää uutisia