AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 17.3.2016

Sinisalo jatkaa HIFK-paidassa

Sinisalo jatkaa HIFK-paidassa

Jukka Sinisalo tuo vankkaa kokemusta HIFK-puolustukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingin IFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen keskuspuolustaja Jukka Sinisalon kanssa.

Sinisalo on jyväskyläläisen JPS:n kasvatti. Kokenut 33-vuotias toppari on pelannut uransa aikana aikaisemmin 130 ottelua Veikkausliigassa FC Interin, JJK:n ja FC Lahden riveissä. Sinisalo siirtyi HIFK:hon kaudeksi 2014 ja hän pelasi liiganousuun päättyneellä kaudella 24 ottelua Ykkösessä kuuluen nousijajoukkueen tärkeimpiin pelaajiin. Kaudella 2015 Sinisalo pelasi 21 ottelua Veikkausliigassa ja hän kuului myös joukkueen kapteenistoon.

– Sinisalo on päällikkö niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Mies antaa kaikkensa kentällä joukkueen eteen ja on erinomainen esimerkki joukkueen nuorille pelaajille, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kehuu seuran verkkosivuilla.

– Mahtavaa, että saan nauttia futiksesta jälleen ensi kaudella IFK-paidassa. On todella etuoikeutettu olo edustaa tätä hienoa seuraa. Rikkonaisen preseasonin jälkeen tavoite on saada mies täyteen iskuun ja pysyä tikissä läpi kauden. Lisäksi tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään ja voittamaan Stadin herruus kaudella 2016, Sinisalo kertoo.

Sinisalo teki viime kaudella Veikkausliigassa yhden, mutta sitäkin tärkeämmän maalin, kun toppari puski kauden kolmannessa Stadin derbyssä IFK:n tasoihin unohtumattomalla tavalla oman fanipäädyn edessä.

– Maalin tekeminen on itselleni harvinaista herkkua ja osuminen erityisesti derbyssä oli huikea kokemus. Tuollaisia fiiliksiä ei saa mistään muualta ja näiden hetkien takia sitä ylipäätään pelaa jalkapalloa, Sinisalo hehkuttaa.

HIFK:lla on nyt pelaajasopimukset kahden maalivahdin ja 21 kenttäpelaajan kanssa ensi kaudelle.

– Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla ja haemme vielä kauden kynnyksellä mahdollisia vahvistuksia joukkueen laituri- ja maalivahtiosastolle, Määttä kertoo.

Lisää uutisia