AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2015

Eremenko: "Peli eteni kuten odotimme"

Eremenko: "Peli eteni kuten odotimme"

Pisteet maistuivat "Jerelle". (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro nappasi viime hetkien maalilla 2-1-voiton VPS:sta sunnuntaina Pohjanmaan derbyssa.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenkon mukaan ottelu kuva oli koko lailla odotettu.

- Peli eteni juuri kuten odotimme. VPS on väsynyt ja tiesimme, etteivät he tule prässäämään ylhäältä koko peliä. Siksi halusimme pitää myös palloa, jotta he väsyisivät entisestään juostessaan pallon perässä. Pallonhallinnasta huolimatta emme luoneet kovin paljon paikkoja. Olin tauolla tyytymätön siihen, ettei pystyjuoksuja nähty riittävästi. Yleensä Sergei ]Eremenko] teki juoksut, Rivera sen sijaan ei tainnut tehdä yhtään. Myös Dixon ja Paintsil olivat vähän passiivisia, Eremenko mietti Jaron verkkosivuilla.

VPS pääsi Pyry Soirin maalilla kuitenkin johtoon.

- Toisella puolajalle annoimme VPS:lle maalin. Vaganovilta ehkä vähän hidas syöttö ja Sergei jäi odottamaan että pallo tulee kohdalle. Sergei sai kyllä kuulla siitä, isä-Eremenko virnisti.

Vaihdoilla Jaro sai kuitenkin pelin vielä käännettyä ja teki voittoon tarvittavat maalit.

- Atakayi tuli todella aktiivisesti sisään. Tiedämme, ettei viimeinen syöttö ole vielä aina paras mahdollinen mutta hän teki paljon töitä. Hän sai myös lositavan paikan, kun pääsi puskemaan muutamasta metristä, mutta hän ei ole vielä kovin hyvä päällä. Myös Virtanen tuli todella hyvin vaihdosta ja se oli tarkoituskin, koska hän ei ole sairastelun jälkeen vielä 90 minuutin kunnossa. Samoin Veteli pelasi hyvin vaihdosta tultuaan. Kaikki vaihdot onnistuivat onnistuivat tänään, Eremenko kertoi tyytyväisenä.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia