AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2015

Eremenko: "Onnistuimme viimeistelyssä"

Eremenko: "Onnistuimme viimeistelyssä"

Komea voitti maistui Jerelle. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro otti tiistaina komean 3-0-voiton Ilveksestä ja kohenteli asemiaan sarjataulukossa mukavasti.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko korosti ottelun tärkeyttä Ilves-luotsi Keith Armstrongin tapaan.

- Meillä oli ennen ottelua samat ajatukset siitä, että tämä oli iso peli. Kenttä oli selvästi parempi kuin edellisessä kotiottelussa ja pystyimme pelaamaan laadukkaampaa peliä. HIFK-ottelun jälkeen sanoin, että pelasimme hyvin, mutta emme tehneet maaleja. Tänään onnistuimme myös viimeistelyssä. Reagoimme hyvin tilanteisiin ja pelasimme paljon hyviä kombinaatioita. Oli loistavaa, että [Oskar] Sandström teki tänään liigadebyyttinsä, "Jere" sanoi Jaron verkkosivujen mukaan.

Ihan ilman jobinpostia Jaro ei kuitenkaan ottelusta selviytynyt.

- Seuraava viikko on todella kova, ensin HJK-peli vieraissa ja sitten kaksi kotipeliä. Nyt selvitämme millaisia loukkaantumisia tänään tuli. Kullström loukkasi saman nilkan, jonka takia hän ei pelannut edellisessä pelissä. Jos hän ei pysty pelaamaan ensi viikolla, saamme onneksi kuitenkin Walter Mooren takaisin maajoukkuekomennukselta. Myös Reginaldo tekee paluuta täyteen kuntoon, Eremenko kertoi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia