Yleisöä 2130

4-3-3
vko.34 // 26.8.2023

Inter kaatoi FC Lahden niukasti (FC Inter-FC Lahti 2-1)

FC Lahdelle ei jäänyt Turusta käteen pisteitä lauantaina. FC Inter voitti tiukan kamppailun lukemin 2-1.

Kotijoukkue FC Inter hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa ja FC Lahden hyökkäys oli tahmeaa. Ensimmäisen jakson puolivälissä Arian Kabashi liukui myöhässä omalla rangaistusalueella vapaaksi jäänyttä Darren Smithiä. Pallo vietiin pilkulle ja Smith asettui ampumaan sitä. Hänen rangaistuspotkunsa karkasi kuitenkin räikeästi yli maalin ja Lahti selvisi säikähdyksellä.

Lahden ainoa paikka tuli Leon Krekovićille, joka ampui tulisesti niukasti ohi. Inter kuitenkin onnistui vielä jakson lopussa. Boubou Diallo käynnisti nopean hyökkäyksen ja pelasi Smithin läpi. Turkulaishyökkääjä onnistui tökkäämään pallon ohi Marin Ljubićin ja sijoittamaan pallon maaliin. Näin tauolle lähdettiin Interin 1-0-johdossa.

Myös toinen jakso oli tasainen, eikä maalipaikoilla juhlittu. Lahti sai hieman hallintaa ja muutaman puolittaisen maalipaikan. Tunnin kohdalla Lahti sai tasoituksensa. Julius Tauriainen keskitti ja Matheus Alves puski pallon tarkasti tolpan juureen.

Lahti oli saamassa ottelusta otetta, kun Inter iski pitkän hyökkäyksen päätteeksi. Bismark Ampofo käynnisti hyökkäyksen ja sai pallon uudelleen rangaistusalueen sisällä. Hän ampui ja vei kotijoukkueen jälleen johtoon.

Lahti yritti vielä tasoitusmaalia riskillä. Se avasi paikkoja myös kotijoukkueelle. Arian Kabashi katkoi kertaalleen viime hetkellä vastahyökkäyksen. Toisessa päässä lähimpänä oli Marius Könkkölä, joka rakensi itselleen vetopaikan, mutta ampui ohi. Kun lisämaaleja ei nähty, jäivät pisteet Turkuun lukemin 2-1.