AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-3-3

21

(1-1)

Yleisöä 2122

HJK
3-4-3
vko.25 // 21.6.2022

Ennakko: IFK Mariehamn-HJK

Ennakko: IFK Mariehamn-HJK

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn ja HJK ottavat keskiviikkona toisistaan mittaa Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla.

Molemmilla joukkueilla on tappio alla, kun IFK Mariehamn hävisi lauantaina FC Hakalle 2-3 ja HJK AC Oululle 0-1.

Ahvenanmaalaisille tappio Valkeakoskella tiesi sitä, että joukkueen tappioputki kasvoi jo neljään peliin. Sarjataulukossa saarelaisten takana on tällä hetkellä ainoastaan HIFK.

Viime viikko oli IFK Mariehamnille siinäkin mielessä kehno, että joukkue putosi Suomen Cupista hävittyään rangaistuspotkukilpailun jälkeen HIFK:lle. Ahvenanmaalaisten edellisestä voitosta Veikkausliigassa on pian aikaa kaksi kuukautta.

IFK Mariehamnin on toistaiseksi ainoa joukkue, jota vastaan Klubi ei ole vielä tällä kaudella Veikkausliigassa pelannut. Viime viikonlopun tappiosta huolimatta HJK on edelleen sarjan jaetulla kärkisijalla, sillä myös Klubin kanssa tasapisteissä oleva KuPS hävisi oman ottelunsa.

– Muutamasta ottelusta sivussa ollut [Mohammed] Abubakari palasi viime pelissä penkille, mutta ei vielä pelannut. Hän on joukkueelleen äärimmäisen tärkeä pelaaja sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, ja monet hyökkäykset käynnistyvät hänen kauttaan, toteaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuransa verkkosivuilla.

Kahdessa edellisessä Veikkausliiga-ottelussaan (AC Oulu ja KuPS) maaleitta jäänyt HJK matkusti Maarianhaminaan jo tänään tiistaina aamulaivalla, ja joukkue pääsee harjoittelemaan Wiklöf Holding Arenan tekonurmelle illalla.

HJK:n poissaolijoiden lista on pitkä: Miska Ylitolva, Valtteri Moren, Santeri Väänänen, Perparim Hetemaj sekä Riskin veljekset ovat ottelusta sivussa loukkaantumisten vuoksi. Bojan Radulovic puolestaan on pelikiellossa. Anthony Olusanya on joukkueen matkassa, mutta hänen pelikuntonsa selviää vasta ottelupäivänä.


Erotuomari: Simani Peiman
AET 1: Mantere Juuso
AET 2 : Lamppu Mika
4.ET: Hyytiä Joni


IFK Mariehamn-HJK Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 22.6. kello 19. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: HJK:n verkkosivut