AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-4-2

31

(1-0)

AC Oulu
4-3-3
vko.21 // 27.5.2021

Ennakko: HJK - AC Oulu

Ennakko: HJK - AC Oulu

Kuva: Mira Lönnqvist

HJK kohtaa kotiottelussa Bolt Arenalla sarjanousija AC Oulun perjantaina. Koronarajoitusten vuoksi ottelu pelataan edelleen ilman yleisöä.

Klubilla on allaan hieno vierasvoitto Seinäjoelta, jossa SJK kaatui Miro Tenhon ja Anthony Olusanyan viimeisen minuutin maaleilla 2-0.

– Seinäjoella peli rullasi kohtalaisen hyvin ja pystyimme suhteellisen tasaisesti tuottamaan maalipaikkoja. Tyytyväinen täytyy olla siihen, että fokus, keskittyminen ja rauhallisuus säilyivät omassa pelissä ihan loppuun asti, ja lopulta yliajalla saimme palkinnon ensimmäisen ja toisen maalin muodossa, analysoi HJK:n valmentaja Joonas Rantanen voitokasta vierasmatsia.

HJK:n viimeistelyharjoitukset sujuivat hienosti ja joukkue on valmiina perjantain otteluun. AC Oulu lähtee otteluun täysin eri tilanteesta kuin Klubi.

– AC Oulu on yrittänyt pelata samalla tavalla, jolla he sarjanousun ansaitsivat. He rakentavat hyökkäyksiä ja etenemispaikkoja rauhassa. Saa nähdä, ovatko muuttaneet jotain, kun eivät ole vielä onnistuneet voittamaan. Mahdollisiin muutoksiin meidän on kyettävä reagoimaan pelin aikana, kertoo Rantanen.

HJK:n pelaajatilanne on hyvä. Tällä viikolla Santeri Väänästä lukuun ottamatta kaikki pelaajat ovat osallistuneet harjoituksiin.

– Tietysti aina seuraamme kuormitusta ja rasitusta ja yritämme päästä siihen tilanteeseen, että kun menemme pelaamaan, olisimme mahdollisimman freesinä ja valmiina, kertoo Rantanen.

AC Oulun kokoonpanosta puuttuu varmuudella ainoastaan David Popa, joka on hänkin palannut jo harjoitusvahvuuteen.

Erotuomari Hyytiä Joni
AET 1 Honkanen Jukka
AET 2 Valjakka Turkka
4.ET Munukka Antti

HJK - AC Oulu Bolt Arenalla perjantaina 28.5. kello 18.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: HJK:n verkkosivut, AC Oulun verkkosivut