AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
5-2-3

12

(1-1)

Yleisöä 1850

HJK
4-3-3
vko.41 // 14.10.2020

Ennakko: SJK-HJK

Ennakko: SJK-HJK

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga jatkuu torstaina 15.10. klo 18:30, kun SJK saa OmaSp Stadionille vieraaksi HJK:n.

Jo taakse jäänyt syyskuu oli SJK:lta erinomainen. Ainoa kauneusvirhe oli tappio FC Lahdelle, mutta muuten pelatuista viidestä ottelusta saldona oli neljä voittoa. Hyvän vireen katkaisi nyt maajoukkuetauko ja sitä ennen TPS:n koronatapauksen vuoksi siirretty vierasottelu.

– Kyllähän se TPS-pelin peruuntuminen oli melkoinen antikliimaksi. Oltiin pettyneitä, sillä oltaisiin haluttu pelata se peli. Pidettiin siinä sitten vähän ensin taukoa ja hyvillä mielin olemme nyt treenanneet maajoukkuetauolla, kertoo SJK-päävalmentaja Jani Honkavaara seuran sivuilla.

– Torstaina vastaan tuleva Klubi on aina ja ikuisesti ennakkosuosikki kaikkia joukkueita vastaan Suomessa. Heidät on silti kiva kohdata, koska tietää, että heillä on laadukkaita pelaajia ja laadukas joukkue. Se on totta kai vastustaja joka sytyttää.

– Mutta toisaalta, asenne heitä vastaan pitää olla se, että ei se nyt mikään elämää suurempi peli ole, vaikka onkin Klubi vastassa. Se on kuitenkin mahdollisuus ottaa kolme pistettä ja minun mielestä jo viimeksi oltiin heitä vastaan aika hyviä. Odotan hyvää matsia, sanoo Honkavaara.

Lähde: HJK:n ja SJK:n verkkosivut