AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Honka
3-4-3
#9 Dongou

11

(0-1)

Yleisöä 1288

KuPS
4-3-3
#11 Niskanen
vko.27 // 11.7.2020

Ennakko: FC Honka-KuPS

Ennakko: FC Honka-KuPS

FC Honka ja KuPS kohtaavat toisensa sunnuntaina Veikkausliigan kolmannen kierroksen ottelussa.

Hongan kausi on käynnistynyt kahdella tasapelillä. Avauskierroksella keltamustat tasasivat pisteet Hakan kanssa luvuin 1-1 ja viime ottelussa IFK Mariehamnia vastaan tuloksena oli maaliton pistejako.

Viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta juhlinut KuPS on aloittanut myös kuluvan kauden vahvasti. Avausottelussaan se iski vartin aikana kolme maalia HIFK:n verkkoon ja haki pisteet mukaansa Kuopioon loppulukemin 0-3. Viime kierroksella kuopiolaiset kaatoivat FC Interin luvuin 1-0.

– Ottelusta tulee varmasti tiukka ja rankka ottelu. KuPS on suoraviivainen, juoksuvoimainen ja korkealta prässäävä joukkue. Olemme tutkineet KuPS:n pelaamista ja tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä ottaaksemme siitä ottelusta täydet pisteet. Uskon, että olemme valmiita otteluun, Hongan puolustaja Tapio Heikkilä sanoo seuran sivuilla.

Kuopiolaiset ovat aloittaneet tämän liigakauden vakuuttavalla otteella. HIFK ja Inter ovat kaatuneet hyvillä peliesityksillä ja maalivahti Otso Virtanen on torjunut kaksi hienoa nollapeliä. Nyt on jälleen kova koitos edessä, sillä Honka on pelillisesti erittäin vahva joukkue erityisesti omalla kotinurmellaan.

Honka pelaa vauhdikasta ja eteenpäin menevää futista ja joukkueesta löytyy tulivoimaisia maalintekijöitä. Taitava espoolaisryhmä lukeutuu tälläkin kaudella Veikkausliigan kovimpiin kärkijoukkueisiin ja kuopiolaisilla on jälleen edessään vaativa liigapeli vahvan kotijoukkueen kanssa.

KuPS lähtee sunnuntaiseen peliin vahvalla itseluottamuksella.

- Honka on hyvä joukkue kuten Interkin. Kova peli on edessä. Suomalaisjoukkueiden välillä ei ole isoja eroja. Me lähdemme voittamaan jokaista peliämme ja meidän täytyy pitää oma tasomme korkeana kaikessa mitä me teemme. Mitään ei saa koskaan ilmaiseksi, kuopiolaisten päävalmentaja Arne Erlandsen muistuttaa seuran sivuilla.

KuPS-joukkue pelasi erinomaista peliä tiistaisessa kotiottelussaan ja tavoitteena on jatkaa samalla tavalla sunnuntainakin.

- Me olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten joukkue pelasi tiistaina. Se ottelu on kuitenkin historiaa ja nyt on edessä uusi kova ottelu, johon meidän pitää valmistautua oikealla tavalla. Pääasia on, että me jatkamme työntekoa samalla tavalla jokaisessa harjoituksessa ja ottelussa, valmentaja korostaa.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.