AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-4-2

01

(0-0)

Yleisöä 1397

HIFK
4-4-2
#11 Tukiainen
vko.27 // 7.7.2020

Enakko: RoPS-HIFK

Enakko: RoPS-HIFK

Kuva: Juha Tamminen

RoPS ja HIFK hakevat kauden avauspisteitään keskiviikkona keskinäisessä kohtaamisessaan.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun siis hakemaan uutta ja positiivisempaa lähtöä kauteen, sillä sekä HIFK että RoPS hävisivät kauden avausottelunsa viime viikolla.

RoPS piti FC Interiä pitkään tiukilla viime torstaina Turussa, mutta aivan loppuun saakka taistelu ei riittänyt ja tulokseksi jäi 1-3-tappio.

HIFK:n kausi ei lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle vajaa viikko sitten kotiottelussa hallitsevaa mestaria Kuopion Palloseuraa vastaan. KuPS sai peliin todellisen salama-alun ja iski lukemiksi 0-3 vartin pelin jälkeen, eikä HIFK enää tämän jälkeen pystynyt pääsemään peliin mukaan. Synkkä alku jätti paljon parantamisen varaa, mutta onneksi uusi mahdollisuus tulee nopeasti eteen RoPS:in asettuessa vastaan vieraskentällä huomenna.

– Meillä on paljon revanssihalua viime viikon jälkeen, sillä kauden avausottelu ei edustanut sitä, miltä me haluamme näyttää kentällä.

- Tällä viikolla työn alla on erityisesti ollut pelin kääntäminen puolustuksesta hyökkäykseen, sillä siinä meidän täytyy olla terävämpiä ja suoraviivaisempia. Jatketaan töitä pala kerrallaan, ja luotetaan tähän lähestymistapaan, toteaa HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen.

HIFK:n joukkue lähti jo tiistaina matkaan kohti Rovaniemeä lähes täydellä ykkösmiehistöllä, mutta keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi on kuitenkin sivussa vielä ainakin huomisesta ottelusta.

– Toivon mukaan saisimme hänet mukaan seuraavaan otteluun, Thodesen sanoo.


RoPS - HIFK Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 8.7. kello 18.30 Lahden Stadionilla. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lähde: HIFK:n verkkosivut