AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
RoPS
2-4-0

10

(1-0)

Yleisöä 1026

HIFK
2-2-3
vko.17 // 2.5.2019

Ennakko: RoPS-HIFK

Ennakko: RoPS-HIFK

RoPS ja HIFK iskevät yhteen perjantaina Rovaniemellä.

RoPS saa perjantaina vieraita Helsingistä, kun HIFK matkustaa Napapiirille.

HIFK matkaa Rovaniemen Palloseuran vieraaksi hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa. Edellisistä vierasreissuista HIFK:lle jäi käteen yksi tappio ja yksi tasapeli, joten joukkue lähtee ehdottomasti hakemaan täyttä pistepottia vieraista. Viime kotiottelussa FC Honkaa vastaan yksi kentän hahmoista oli maalivahti Arnold Origi, maalintekijöiden Joel Mattssonin ja Jakob Dunsbyn ohella. HIFK voitti ottelun 2-0.

Viiden pelatun ottelun jälkeen Toni Koskelan johdattama RoPS on saanut kerättyä vain neljä pistettä. RoPS istuu sarjataulukossa sijalla 11 tasapisteissä HIFK:n kanssa, HIFK:lla tosin on yksi pelattu ottelu vähemmän kuin rovaniemeläisillä. RoPS:n viimeisin ottelu oli 0-1-kotitappio KuPS:aa vastaan. RoPS on onnistunut tällä kaudella neljästi maalinteossa, joista jokaisesta täysosumasta on vastannut eri pelaaja.

– Olemme valmistautuneet huomiseen Rovaniemen otteluun hyvin ja toivon, että hyvä trendi pelissämme saa jatkoa, HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen summaa.

– Arnold (Origi) ja Jakob (Dunsby) olivat todella hyviä Honkaa vastaan, jonka lisäksi oli hyvä että saimme myös Mattssonin mukaan, hän taisteli erittäin hyvin päästyään avauskokoonpanoon.


RoPS-HIFK Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 3.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut