AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HIFK
3-5-2

02

(0-1)

Yleisöä 3721

SJK
4-4-2
vko.24 // 13.6.2017

Ennakko: HIFK-SJK

Ennakko: HIFK-SJK

HIFK saa keskiviikkona Telia 5G Areenalle vieraakseen SJK:n. Kumpikin joukkue kaipaa kipeästi voittoa.

Juuri ennen maajoukkuetaukoa SJK vaihtoi päävalmentajaa ja espanjalainen Manuel Roca otti joukkueen haltuunsa. Roca on tutustunut tarkoin Helsingin IFK:n pelitapaan.

- Näin keskiviikon vastustajan paikanpäällä Seinäjoella, kun joukkueet pelasivat 3-3-tasapelin. Sen lisäksi olen katsonut videolta heidän pelejään ja minulla on mielestäni aika hyvä kuva siitä, mitä he koittavat tehdä ja mihin meidän tulee kiinnittää huomiota, kertoo Roca SJK:n sivuilla.

HIFK-leirissä SJK:n tilanne on hyvin selvillä.

- SJK:lle on tullut espanjalaisvalmentaja, jo kolmas valmentaja tälle kaudelle. Varmasti ryhmä on latautunut ja jopa vähän vihainen, varmasti myös vähän epävarma siitä mikä heidän pelinsä taso tulee olemaan, arvioi HIFK-luotsi Antti Muurinen.

- Olimme niin lähellä voittaa heidät Seinäjoella – 3-1 90. minuutilla ja peli päättyi 3-3. Molemmat joukkueet kaipaavat lisäpisteitä ja ainakin omasta joukkueesta tiedän että olemme latautuneita.

Vaikka SJK saa mitä todennäköisimmin mukaan keskiviikkona loukkaantuneena olleet Dani Hatakan ja Johannes Laaksosen, seuralle tuli lisää jobinpostia Chema Antónin loukkaantumisen osalta. Yläraajavamma pitää miehen noin kuukauden verran sivussa. Samanlainen tilanne on myös hyökkääjä Aristote Mbomalla.

Tähän kun lisätään pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi oleva Facundo ja pikkukolhua paranteleva Jesse Sarajärvi, niin uusi Roca joutuu miettimään peluuttamiset jälleen tarkkaan. Nuoria pelaajia voi nostaa mukaan SJK Akatemiasta, mutta vain jos heidät on rekisteröity edustusjoukkueeseen.

Maajoukkuetehtävissä kuluneen viikon aikana olleet Elias Ahde, Obed Malolo, Mehmet Hetemaj, Marc Vales ja Mihkel Aksalu ovat mukana normaalisti.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut, SJK:n verkkosivut