AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HIFK
4-4-2

01

(0-0)

Yleisöä 2918

VPS
4-4-2
#17 Vahtera
vko.28 // 17.7.2016

Ennakko: HIFK-VPS

Ennakko: HIFK-VPS

HIFK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat maanantaina, kun Tähtirinnat kohtaavat toista kertaa tällä kaudella Vaasan Palloseuran.

VPS ja HIFK ovat siis ehtineet kohdata jo kertaalleen tällä kaudella. Toukokuun alussa pelattu ottelu päättyi VPS:n 3-1 kotivoittoon.

– VPS on hyvin organisoitu pallonhallintajoukkue, joka on viime aikoina saanut myös hyviä tuloksia, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuransa verkkosivuilla.

HIFK on sarjataulukossa 16 pelatun ottelun jälkeen toiseksi viimeisenä 13 sarjapisteellä. Viime sunnuntaina Tähtirinnat pelasivat todella tasaisen vierasottelun Kuopion Palloseuraa vastaan. Pistetili ei kuitenkaan karttunut vaan KuPS jätti pisteet Kuopioon 1-0 voitolla. HIFK on voittanut kauden kahdeksasta kotiottelustaan vain yhden.

– Meillä alkaa koko kauden kestänyt loukkaantumissuma hellittämään. Tällä viikolla on päästy pitkästä aikaa harjoittelemaan vähän isommalla rosterilla. Toivotaan, että ehjä treeniviikko näkyy myös maanantaina pelissä, Honkavaara sanoo.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Jukka Halme, Emil Conti, Jere Piirainen sekä Tommi Vesala. Myös HIFK:n paras maalintekijä Juho Mäkelä on sivussa VPS-ottelusta alaraajavamman takia.

– Veikkausliiga on tänä vuonna todella tasainen sarja. Liigassa pärjää tällä hetkellä se joukkue, joka pystyy ylläpitämään tasoaan parhaiten. Meidän tarkoituksemme ja tavoitteemme on jatkaa hyviä otteitamme myös seuraavissa otteluissa, VPS-luotsi Petri Vuorinen puolestaan totesi viime viikolla tulevaa HIFK-ottelua ajatellen.


HIFK - VPS maanantaina 18.7. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut, VPS:n verkkosivut