AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2024

HJK:n ja HSL:n yhteistyö jatkuu - ottelulipulla tai kausikortilla veloituksetta julkisilla otteluun

HJK:n ja HSL:n yhteistyö jatkuu - ottelulipulla tai kausikortilla veloituksetta julkisilla otteluun

Kuva: HSL / Lauri Eriksson

HJK ja HSL jatkavat kumppanuutta myös alkavalla kaudella. Ennakkoon ostettu ottelulippu tai kausikortti oikeuttaa tälläkin kaudella HSL:n AB-lippuun.

Lippu tai kausikortti tulee ostaa ottelua edeltävänä päivänä, ja Helsingin seudun joukkoliikenteessä kulkemiseen oikeuttava AB-lippu lähetetään tekstiviestillä ottlupäivän aamuna.

Yksittäisen AB-lipun voi hyödyntää esimerkiksi saapuessaan Bolt Arenalle.

– Viime vuonna saimme runsaasti positiivista palautetta HSL:n matkalippuedusta, ja siksi onkin upeaa, että voimme tarjota saman edun myös tänä vuonna. Kumppanuus HSL:n kanssa on todella luontaista, kun molemmat olemme isoja helsinkiläisiä toimijoita ja julkinen liikenne on paras ja nopein tapa saapua Bolt Arenalle lähes mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa, sanoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Klubi ja HSL haluavat kannustaa futisyleisöä saapumaan matsiin julkisella kulkuneuvolla. Töölössä ei liiaksi ole parkkipaikkoja, joten julkisilla saapuminen on myös käytännöllisin ratkaisu. Vastuulliset valinnat ovat usein pieniä tekoja. Joukkoliikenteellä matsiin saapuminen on pieni, mutta suuri konkreettinen teko.

– Olemme todella iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä HJK:n kanssa. Jalkapallo liikuttaa stadilaisia ja meille on tärkeää olla mahdollistamassa onnistuneita pelipäiviä. HJK:n kaltaisten kumppaneiden avulla voimme yhdessä luoda unohtumattomia hetkiä ja vahvistaa kestävää liikkumista pääkaupunkiseudulla, iloitsee Yritysmyynti & Kumppanuudet -yksikön päällikkö Tapio Salomaa.

Etu on voimassa HJK:n Veikkausliigan kotiotteluissa. Lue lisää HJK:n verkkosivuilta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia