AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2024

Timo Stavitski hamuaa Liigacupin voittoa – ”Hieno peli tulossa”

Timo Stavitski hamuaa Liigacupin voittoa – ”Hieno peli tulossa”

Timo Stavitski jahtaa Liigacupin voittoa.

Liigacup huipentuu lauantaina Turussa, kun FC Inter ja KuPS iskevät yhteen finaalissa. FC Interin Timo Stavitski ei ole pokaaleilla juhlinut, joten Liigacupin voitto siintää mielessä.

Inter selvitti tiensä jatkoon alkulohkostaan keräämällä kolme voittoa ja kaksi tappiota. Välierässä se onnistui kaatamaan Ilveksen 1-0 ja lunasti näin paikan finaalissa.

Staviskin mukaan tavoitteet Liigacupissa ovat kasvaneet kilpailun edetessä.

- Ei Liigacupiin ollut mitään joukkuetavoitteita, mutta totta kai joka peliä mennään voittamaan. Olemme pelanneet sen verran hyvin, että olemme nyt finaalissa. Edelleen tavoitteena on voittaa seuraava peli ja seuraava peli on finaali. Nyt viimeistään tavoite on voittaa Liigacup, Stavitski kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Pokaali olisi Stavitskille myös henkilökohtaisesti tärkeä, sillä niitä ei ole uran aikana juuri palkintokaappiin kertynyt.

- Todella siistiä se olisi totta kai. Pokaalin voittaminen olisi hieno juttu, en muista koska viimeksi olisin ollut finaalissakaan. Ehkä B-junnuikäisenä. Hieno peli tulossa, Stavitski hehkuttaa.

Uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa vierailee myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki. Kuuntele tuorein jakso täältä.

Liigacupin 2024 finaali Veritas Stadionilla Turussa pelataan lauantaina 30.3. kello 15.00.

Liigacupin finaali suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia