AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 19.3.2024

Irtoliput HJK:n kotiotteluihin myyntiin ensi viikolla - maanantaina huipputarjous kauden kotiavaukseen

Irtoliput HJK:n kotiotteluihin myyntiin ensi viikolla - maanantaina huipputarjous kauden kotiavaukseen

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n Veikkausliigapelien kausikorttikauppa käy ilahduttavan kuumana: Kausareita on myyty alkavalle kaudelle jo yli 2200. Lukema sisältää myös pitkäaikaiset Klubien klubi -kausarit sekä yrityskausikortit.

Irtolipunmyynti runkosarjapeleihin käynnistyy ensi viikolla kahdessa vaiheessa osoitteessa hjk.lippu.fi.

– Maanantaina 25.3. klo 9 myyntiin tulevat liput HJK:n avausmatsiin FC Lahtea vastaan 11.4. Kauden ensi-illan kunniaksi HJK–Lahti-liput ovat maanantain ajan myynnissä puoleen hintaan.

– Tiistaina 26.3. klo 9 myyntiin tulevat kaikki HJK:n runkosarjan 11 kotiottelua.

Ensimmäiset liput Lahti-peliin on jo myyty yhteistyökumppanimme Mall of Triplan kautta kymmenen euron etuhintaan – Triplan asiakkaat ovat saaneet asiasta markkinointipostia. Lisäksi OP Uusimaan omistaja-asiakkaat voivat ostaa kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin lippuja OP-mobiilistaan tarjoushintaan huhtikuun loppuun asti.

Bolt Arenan omistava Helsingin kaupunki toteuttaa parhaillaan Pääkatsomon ja Yläkatsomon kattorakenteen tukemistöitä. Tuoreimman arvion mukaan korjaustyöt venyvät toukokuulle, ja rakennustelineitä joudutaan pitämään katsomossa ainakin toukokuun puoliväliin asti. Se tarkoittaa, että HJK:n ensimmäisissä kotiotteluissa Yläkatsomo ei ole yleisökäytössä. Yläkatsomoon kausikortin ostaneille osoitetaan näissä otteluissa paikka Pääkatsomosta.

Jäsenmaksun maksaneet HJK-juniorit tulevat pääsemään veloituksetta HJK:n Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen matseihin myös kaudella 2024. Lippukäytäntö kuitenkin muuttuu: Jatkossa istumapaikat tulee lunastaa HJK:n lippukaupasta ennen ottelua.

Lisää uutisia