AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2024

SJK kaatoi IFK Marihamnin niukasti - "Hyvä suoritus joukkueelta, vaikka emme olleet parhaimmillamme"

SJK kaatoi IFK Marihamnin niukasti - "Hyvä suoritus joukkueelta, vaikka emme olleet parhaimmillamme"

Jaime Moreno osui kahdesti. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK sai lauantaina vastaansa ahvenanmaalaisen IFK Mariehamnin. Ottelu oli tasainen mutta SJK korjasi voiton maalein 2-1 hienon taisteluasenteensa ansiosta.

Ensimmäinen puoliaika ottelussa oli tasainen, ja molemmat joukkueet hakivat aluksi tuntumaa otteluun. IFK Mariehamn sai ottelussa ensimmäisenä pallon maaliin Eero-Matti Auvisen toimesta. SJK sai pelistä hieman paremman otteen sen edetessä, ja tasoitusmaali syntyi Jaime Morenon toimesta hänen ohjattuaan etukulmalta pallon maaliin ohi IFK-vahti Matias Riikosen. Tauolle mentiin tasalukemissa.

Toisella jaksolla SJK pääsi peliin mukaan ja sai aikaan vaarallisia tilanteita. Varttia ennen loppuvihellystä Moreno teki komean voittomaalin vastustajan maalin yläkulmaan.

– Olimme hyvin organisoituja ja liikutimme palloa nopeasti. Teknisesti teimme liikaa virheitä pallonhallinnassa, joka esti meitä olemasta niin sulavia kuin yleensä. Toisen jakson alussa pääsimme jatkuvasti heidän boksiinsa ja saimme lisää paikkoja. Teimme pelin virheidemme takia hieman vaikeaksi itsellemme, mutta korvasimme puutteet asenteella.

– Lopuksi Jaime teki maalin ja onnistuimme joukkueena hienosti, vaikka emme olleetkaan parhaimmillamme, sanoo SJK-luotsi Toni Lehtinen.

Lisää uutisia