vko.11 // 16.3.2024

​KuPS eteni Liigacupin finaaliin – FC Lahti kaatui välierässä

Axel Vidjeskog sinetöi KuPS:n voittolukemat. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS raivasi tiensä kauden 2024 Liigacupin finaaliin kaatamalla FC Lahden lauantaisessa välierässä maalein 0-2 (0-2).

KuPS iski Lahden Kisapuistossa pelatun ottelun avausjaksolla kahdesti. Pyry Lampinen vastasi johtomaalista puolen tunnin pelin jälkeen ja Axel Vidjeskog tuplasi vierasjohdon tauon alla.

FC Lahden kiri ei toisella jaksolla tuonut tulosta ja näin KuPS nappasi neljännen perättäisen voittonsa Liigacupissa ja finaalipaikan.

Liigacupin finaali pelataan FC Interin isännöimänä Veritas Stadionilla Turussa. Finaalin alustava pelipäivä on pääsiäislauantai 30.3. Ajankohta vahvistuu ottelun alkamisaikaa myöten lähipäivinä.