AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2024

FC Haka kohtaa lauantaina yhteistyöseuransa

FC Haka kohtaa lauantaina yhteistyöseuransa

Oliver Whyte teki tällä viikolla Hakan kanssa jatkosopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka kohtaa lauantaina harjoitusottelussa tuoreen yhteistyöseuransa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran.

Paitsi, että HJS:n peräsimestä löytyy hakalaisille tuttu valmentaja Mikko Manninen, niin joukkueessa on muutoinkin useita ex-hakalaisia. HJS:n listoilta löytyvät nimittäin Jami Kyöstilä, Topias Listo ja Jonni Thusberg, sekä aivan tuoreet hankinnat Gerald Ben ja Mohamed Kamara eli tuttavallisemmin Medo.

Hakan joukkue on niin ikään täydentynyt kuluneella viikolla, kun talven joukkueen mukana treenannut ja pelannut Oliver Whyte sai odotetusti jatkosopimuksen tälle kaudelle.

Lauantain koitokseen koskilaisjoukkue lähtee hyvin samoin ajatuksin, kuin viime viikon harjoitusotteluunsa KTP:a vastaan.

– Lähtökohdat ovat hyvin samankaltaiset kuin edellisessä harjoitusottelussamme, päävalmentaja Andy Smith toteaa Hakan verkkosivuilla.

– Tavoite on antaa laajalla rintamalla minuutteja ja sitä kautta saada nostettua kaikkien pelikuntoa. Tavoitteemme on edelleen Veikkausliigan alussa ja etenemme sitä kohti suunnitelman mukaan.

Hakan terveystilanne on erinomainen, sillä kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Sopimuspelaajien lisäksi mukana on myös testihyökkääjä Paul Ejeh.

HJS – FC Haka lauantaina 16.3.2024 kello 19.45 Hämeenlinnan Säästöpankki-areenalla

Lisää uutisia