AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2024

EIF haastamaan IFK Mariehamnia – Kalle Katz mukana antamassa näyttöjä raaseporilaisille

EIF haastamaan IFK Mariehamnia – Kalle Katz mukana antamassa näyttöjä raaseporilaisille

Kalle Katzilla on vankkaa Veikkausliigakokemusta. (Kuva: Juha Tamminen)

EIF:n tie Liigacupissa vie lauantai-iltapäiväksi Maarianhaminaan ja finlandssvenska derbyyn IFK Mariehamnia vastaan.

Seuroilla on paljon yhteistä suomenruotsalaisuuden, kotikaupungin koon ja jopa peliasun värityksen suhteen. Maarianhaminan matka on kuitenkin tietynlaista eksotiikkaa raaseporilaisille.

- Tällä kertaa ottelumatka on vähän pidempi ja tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta, kun käyn Ahvenanmaalla. Hienoa päästä pelaamaan kolmas kilpailullinen ottelu, EIF-puolustaja Alexander Leksell sanoo.

EIF:n päävalmentaja Gabri Xatart näkee joukkueen pelissä kehitettävää tietyillä osa-alueilla ja lisäksi, että joukkue on tietyissä tilanteissa aivan liian kiltti kentällä.

- Teemme töitä näiden osa-alueiden kanssa ja toivomme tietysti, että pystymme nyt osoittamaan menneemme eteenpäin viime viikkojen harjoituksissa, Xatart sanoo.

EIF:n testissä jatkaa Nasiru Mohammed ja mukana on uutena testipelaajana Veikkausliigakentiltä hyvin tuttu Kalle Katz. Kolme edelliskautta Ilvestä edustanut 24-vuotias puolustaja on Ilveksen lisäksi edustanut Veikkausliigassa RoPS:aa ja HJK:ta kaikkiaan 77 ottelun verran.

Liigacupin ottelu IFK Mariehamn - EIF lauantaina 17.2. kello 17.00 Wiklöf Holding Arenalla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia