AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 13.11.2023

"Kunnon läpimurto tavoitteena" - ​Alexander Forsström jatkaa AC Oulun takalinjoilla

"Kunnon läpimurto tavoitteena" - ​Alexander Forsström jatkaa AC Oulun takalinjoilla

"Bubi" Forsström jatkaa Laivastonsinisissä. (Kuva: Iitu Lehtonen)

AC Oulu on aktivoinut Alexander "Bubi" Forsströmin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta.

Forsströmi saapui tälle kaudelle Ouluun ja valitettava loukkaantuminen keväällä piti hänet suurimman osan Veikkausliigakaudesta poissa pelikentiltä. Kuntouduttuaan hän pääsi pikku hiljaa vauhtiin ja kellotti viimeiseen seitsemään otteluun täydet peliminuutit ollen vahva osa Laivastonsinistä puolustusta.

- Hyvillä fiiliksillä uuteen kauteen. Viime kaudella oli paljon ylä- ja alamäkiä, mutta kokonaisuudessaan meidän täytyy pystyä parantamaan paljon. Odotan innolla, että pääsen uuden valmennuksen kanssa tekemään töitä ja sen jälkeen tasapainoinen kausi ja kohti Europaikkoja.

- Omat tavoitteet on tehdä kunnon läpimurto Veikkausliigassa sekä näyttää Oulun ja Suomen jalkapallokansalle parasta Bubia. Tärkein on kuitenkin, että pysyy ehjänä, koska nautin aina kun pystyn pelaamaan fudista. Tavoitteeni on pelata hyvä kausi ja auttaa joukkuetta omalla panoksella saavuttamaan tavoitteet, Bubi kommentoi jatkosopimusta ja tavoitteitaan ensi kaudelle.

Odotukset ovat korkealla myös seuran puolella.

- Monipuolinen ja -käyttöinen Bubi pelasi tasaisen varmasti usealla pelipaikalla ja näytti, että lujalla luonteella, periksiantamattomuudella ja kovalla työmäärällä voi Veikkausliigaan edetä hieman pidempääkin polkua pitkin.

- Bubin välttäessä loukkaantumiset ei ole epäilystä etteikö pystyisi kehittymään seuraavalle tasolle, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi.

Lähde: AC Oulun tiedote
Lisää uutisia