AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2023

"Emme voi luovuttaa" - tappio oli pettymys FC Lahdelle

"Emme voi luovuttaa" - tappio oli pettymys FC Lahdelle

Julius Tauriainen näkee FC Lahden pystyvän parempaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden hyvä taistelu sateen liukastamalla Lahden Stadionilla jäi keskiviikkona vaille palkintoa FC Interin vietyä pisteet lukemin 1-2.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli pettynyt lopputulokseen. Mannila harmitteli hävittyjä kaksinkamppailuja, jotka koituivat Lahden kohtaloksi sateisella Hiihtiksellä. Hänen mukaansa taistelu kuitenkin jatkuu heti sunnuntaina.

– Olen pettynyt, kun emme saaneet pisteitä. Tämä oli taistelupeli ja meiltä oli muutama fyysinen avainpelaaja sivussa. Ottelussa tuli taistelupallovääntöjä ja emme pärjänneet. Inter oli parempi.

- Suuntaamme katseemme seuraavaan peliin, joka tulee pian. Emme voi luovuttaa. Meidän pitää voittaa enemmän kakkos- ja kolmospalloja. Niitä samoja, joista Inter teki tänään kaksi maalia, Mannila tiivisti.

Ottelun jälkeen FC Lahden Julius Tauriainen oli Mannilan tavoin pettynyt lopputulokseen. Tauriaisen mielestä Lahti oli jälkimmäisessä kahdessa peräjälkeen pelatussa Inter-ottelussa paremmin mukana, mutta kaksi huonosti puolustettua tilannetta jätti Lahden ilman pisteitä. Laitapuolustaja kaipasi myös parempaa hyökkäyspeliä.

– Pelasimme paremmin kuin lauantain ottelussa. Tämä oli meille revanssin paikka, mutta ei. Päästimme kaksi osumaa huonon puolustamisen seurauksena. Meidän hyökkäyspelimme pitää olla tehokkaampaa tulevaisuudessa.

- En mieti sarjataulukkoa, vaan menemme ottelu kerrallaan. Tiedän, että pystymme joukkueena paljon parempaan, pettynyt Tauriainen totesi.

Lisää uutisia