AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2023

"Hienoa olla takaisin Suomessa" - Jervis innolla KuPS-paitaan

"Hienoa olla takaisin Suomessa" - Jervis innolla KuPS-paitaan

Jake Jervis on KuPS:n tuore vahvistus.

KuPS:n tuore vahvistus Jake Jervis matkusti Kuopioon tiistaina ja liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen keskiviikkona.

Pitkän uran viimeisein joukkue miehelle oli Intialainen SC East Bengal, jonka paidassa otteluita kertyi seitsemän ja maaleja yksi. Jake Jervis on mahdollisesti pelikelpoinen jo maanantaina pelattavassa FC Inter – KuPS ottelussa, mikäli kansainväliseen pelaajasiirtoon liittyvät paperiasiat on saatu kuntoon siihen mennessä.

Jervis sai ensikosketuksensa Väre Areenaan keltamustien vahvuudessa keskiviikkona 12. heinäkuuta pidetyissä joukkueharjoituksissa. Tuntumaa Veikkausliigaan toki on kolmelta SJK-kaudelta 2020-22.

- Olen innoissani Kuopioon tulemisesta, olen päässyt pelaamaan monta kertaa KuPS:aa vastaan ja joukkue on aina ollut hyvä. On hienoa olla takaisin Suomessa: minulla ja perheelläni on pelkästään hyviä muistoja tästä maasta, kertoo Jervis tuntemuksiaan.

Tavoitteet loppuvuodelle ovat englantilaishyökkääjälle selkeät.

- Haluan auttaa omalla osaamisellani joukkuetta jatkamaan hyvää kautta. KuPS on saanut Honsun alaisuudessa paljon voittoja vyölleen, joten jatketaan samalla tavalla ja mennään europeleissä mahdollisimman pitkälle, kertoo Jake tavoitteistaan.

Lisää uutisia