AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2023

Ovie Ejeheri sai voitokkaat läksiäiset SJK:ssa - "Pelaamme aina kurinalaisesti"

Ovie Ejeheri sai voitokkaat läksiäiset SJK:ssa - "Pelaamme aina kurinalaisesti"

ovie Ejeheri piti nollan jäähyväisottelussaan. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK hyvästeli lauantaina voitokkaassa FC Honka-ottelussa yhden pelaajan, kun maalivahti Ovie Ejeheri pelasi viimeisen pelinsä Seinäjoella. Hän palaa emoseuraansa Arsenaliin sopimuksen mukaisesti.

Ejeheri pääsi jäähyväisottelussaan melko helpolla SJK:n pelatessa totutun laadukasta puolustuspeliään.

– Pelasimme tänään normaalia puolustavammin, mutta pystyimme tekemään sen, koska pelaamme aina kurinalaisesti, kertoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Gómez antoi Ejeherille suuret kiitokset lainapestin loputtua.

– Hän on suuri lahjakkuus, ja hänellä oli suuri vaikutus meidän peliin. Toivottavasti hän jatkaa kehittymistään aina maailman huipulle asti.

- Tämä oli suuri onnistuminen myös meidän seuralle, ja tämä auttaa meitä rakentamaan suhteita Arsenaliin ja toivottavasti muihinkin isoihin seuroihin. Näytimme, että nuoret pelaajat voivat kehittyä täällä.

SJK:n lauantain suurimmaksi sankariksi nousi toinen merkittäviä kehitysharppauksia ottanut nuorukainen, Jere Streng, joka puski ottelun ainokaisen 25. minuutilla. Murilo teki hienon esityön ja keskitti pallon vasemmalta boksiin, jossa päivystänyt Streng jatkoi pelivälineen taidokkaasti päällään Honka-vahti Maksim Rudakovin selän taakse.

Streng on tehnyt tällä kaudella jo viisi täysosumaa sarjapeleissä.

– Olen todella onnellinen Jeren puolesta. Hän saattoi nousta liian nuorena ykkösjoukkueen mukaan ja häneltä jäi tärkeitä kehitysaskeleita väliin, mutta hän ei ole koskaan lopettanut työntekoa. Nyt hänellä on menossa läpimurtokausi, ja näemme Jeren kehittyvän päivä päivältä, Gómez jatkoi.

Lisää uutisia