AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2023

Hyökkääjälupaus Otto Lehtisalo jatkosopimukseen Interin kanssa

Hyökkääjälupaus Otto Lehtisalo jatkosopimukseen Interin kanssa

Otto Lehtisalo hakee lisää vastuuta Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Juniorista asti FC Interissä pelannut Otto Lehtisalo on solminut kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen, jossa on myös seuran optio kaudesta 2025.

Otto Lehtisalo on kulkenut seuran junioripolkua 11-vuotiaasta asti pitkin aina edustuksen rinkiin asti. Hän allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa kausille 2022-2023. Hän debytoi edustuksen paidassa jo ensimmäisen sopimusvuotensa aikana, mutta vietti loppukauden SalPa:ssa lainalla ja oli mukana nostamassa salolaisia Ykköseen. Tällä kaudella Otto on esiintynyt niin edustuksen kuin reservinkin paidassa, sekä yhteistyöseura SalPa:n mukana Ykkösessä.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen 18-vuotiaan Lehtisalon jatkosopimukseen.

- Olen iloinen, että ollaan saatu Otolle jatkosopimus. Hän on harjoitellut tunnollisesti, ja totta kai pelaajakehityksen kannalta on tärkeää, että pelaaja saa säännöllisiä minuutteja. Sen takia hän on käynyt välillä SalPa:ssa ja välillä reservien mukana.

- Otto onnistui talvi- ja kevätkaudella tekemään muutamia maaleja, nyt ollut vähän hiljaisempi jakso. Mutta niin se monella nuorella menee, että kehitys ei ole suoraa nousukautta, vaan siinä on erilaisia ailahteluja. Hyvällä työmoraalilla kun pelaa joka päivä mukana niin uskon, että hänestä on vielä iloa edustusjoukkueessa, "Jallu" summaa.

Hyökkääjä summaa kuluvaa kauttansa päävalmentajaa kompaten hieman ailahtelevaksi.

– Pre-season meni tosi hyvin ja tuli paljon onnistumisia. Pääsin ekoissa peleissä pelaamaankin liigaa, sen jälkeen ollut vähän hankalampaa ja pelannut eri joukkueissa, että välillä on ollut vähän hankala adaptoitua eri jengeihin.

Lehtisalo perkasi myös tavoitteitaan Interissä ja pidemmälle tulevaisuuteen pelaajaurallaan.

– Ehdottomasti se isoin tavoite on murtautua Veikkausliigaan ja päästä pelaamaan paljon enemmän, mitä nyt on päässyt pelaamaan.

– Kaikista kirkkaimpana tavoitteena tulevaisuuteen on tietenkin se, että pystyy pelaamaan mahdollisimman pitkään, mahdollisimman korkealla tasolla. Se meinaa sitä, että täällä pitäisi Veikkausliigassa murtautua ja sit ehkä isommillekin kentille vielä, Otto pohtii.

Lisää uutisia