AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 4.7.2023

KTP ja Valtteri Vesiaho jatkoivat sopimustaan - "Saan jatkaa hienossa seurassa"

KTP ja Valtteri Vesiaho jatkoivat sopimustaan - "Saan jatkaa hienossa seurassa"

Valtteri Vesiaho on tekemässä vähitellen paluuta. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP rakentaa jo tulevaakin kautta ja on solminut jatkosopimuksen toppari Valtteri Vesiahon kanssa.

Vesiaho jatkaa KTP:n riveissä myös ainakin ensi kaudella.

- Sopimus on mallia 1+1, 24-vuotias keskuspuolustaja tiivistää.

Vesiahon kuluva kausihan katkesi Honka-vieraspelissä toukokuun lopussa, kun peli oli vanhentunut vain 20 minuuttia. Sitä ennen hän oli ehtinyt pelata Veikkausliigaa vajaat neljä tuntia. Koko ottelun Vesiaho uurasti tappiollisissa AC Oulu-, Ilves- ja Haka-kamppailuissa. Peliaikaa kertyi myös voitollisessa IFK Mariehamn-matsissa puoli tuntia vaihtopelaajan roolissa.

Nykymaailmassa kaikkea sanomista tunnutaan varovan ihan riittävästi. Loukkaantumisetkin ovat yleisen jargonin mukaan joko "alaraaja- tai yläraajavammoja". Vesiaho kuitenkin sanoo suoraan, mistä on kyse.

- Minulla murtui Honka-pelissä ulkosyrjästä luu kontaktitilanteessa, 183-senttinen Vesiaho paljastaa.

- Tarkkaa arviota paluusta on vaikea sanoa, mutta tarkoitus olisi, että noin neljän viikon kuluttua pelikamat voisivat taas olla päällä,. Kuntoutuminen on kovaa vauhtia käynnissä ja odotus on kova, että pääsisi takaisin kentälle, pelinumeroa 6 selässään kantava Vesiaho jatkaa.

Kotkalaistoppari myöntää, että jatkosopimus tuntuu mukavalta.

- Fiilikset sopimuksesta ovat oikein hyvät. Kun molemmilla osapuolilla oli halu jatkaa, niin tuntemukset eivät voisi paremmat ollakaan saadessani jatkaa hienossa seurassa.

- Varsinkin tässä tilanteessa, kun minulla on pidempi loukkaantuminen ja seura haluaa silti osoittaa luottamusta. Haluan myös olla luottamuksen arvoinen ja antaa kaikkeni joukkueelle ja faneille!

Lisää uutisia