AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2023

"Vihdoin pelaajat saivat palkinnon" - VPS sai sihdin kohdilleen ja palasi voittojen tielle

"Vihdoin pelaajat saivat palkinnon" - VPS sai sihdin kohdilleen ja palasi voittojen tielle

Voiton merkitys näkyi Lemonsoft Stadionilla. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n maalitehtailu saatiin viimein kuntoon joukkueen nakutettua lauantaina FC Interiä vastaan Lemonsoft Stadionin tulostaululle lukemat 3–0.

Vepsu oli alusta asti ottelussa niskan päällä, eikä Inter kyennyt nousemaan ahdingostaan 90 minuutin aikana. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli todella tyytyväinen Vepsun peliin ja maalihanojen aukeamiseen.

- Todella tärkeä voitto meille henkisesti ja pisteiden suhteen. Vihdoin pelaajat saivat sen palkinnon, mitä tässä useassa pelissä olisimme jo ansainneet. Kyllähän se helpottaa aika paljon, kun saadaan ensimmäinen maali. Se tuo tietynlaista rentoutta peliin.

- Olimme vahvoja alusta lähtien. Tulimme sisään todella hyvällä jalalla, eikä peli ollut missään vaiheessa puolestamme puristusta. Pelasimme todella vahvan ensimmäisen jakson ja toisen jakson alussa Inter taas tuli vahvasti mukaan peliin. Peli oikeastaan ratkesi Interin punaiseen korttiin, josta teimme saman tien 3–0 maalin, Nuorela tuumaa.

Nuorela iloitsee joukkueen ja etenkin valtavasti töitä tehneen Peter Michaelin puolesta.

- Olen todella iloinen siitä, että Peter Michael teki maalin. Hän on pelannut koko ajan todella hyvin. Tietysti maalit ovat hieman uupuneet tähän asti. Hän sai nyt palkinnon suorituksistaan, ja toivottavasti tämä tuo hänelle itseluottamusta jatkoon. Tärkeä asia oli myös se, että teimme kaksi erikoistilannemaalia. Meidän on oltava niissä vahvoja ja hyviä, ja tänään onnistuimme niissä laadukkaasti pitkästä aikaa.

Vaikka lauantain voitto maistuu joukkueelle, katse on silti visusti tulevassa.

- Kaikki nyt tietävät sen, että tarvitsemme pisteitä lisää. Tämä voitto antaa kuitenkin uskoa tekemiseemme ja voimme sanoa olevamme oikeilla jäljillä, Nuorela summaa.

Lisää uutisia