AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2023

FC Lahden Tauriainen tietää haasteen – ”KuPS on kuumin joukkue sarjassa”

FC Lahden Tauriainen tietää haasteen – ”KuPS on kuumin joukkue sarjassa”

Julius Tauriainen uskoo FC Lahden yllätysmahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kierros käynnistyy lauantaina KuPS:n ja FC Lahden välisellä kohtaamisella. FC Lahden Julius Tauriainen tiedostaa tulevan haasteen, mutta uskoo myös oman joukkueensa mahdollisuuksiin.

FC Lahti matkaa viiden voiton putkessa liihottavan KuPS:n vieraaksi lauantaina. Tauriainen odottaa mielenkiinnolla tulevaa kamppailua.

- Tällä hetkellä näyttää, että KuPS on kuumin joukkue sarjassa. Todellakin kova paikka, he ovat nyt voittanut matseja vaikean alun jälkeen, mutta positiivisin mielin lähemme sinne. Odotan innolla, että pääsee pelaamaan KuPSia vastaan. Kyllä meillä mahikset on siinäkin pelissä, Tauriainen arvio Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

FC Lahden puolustuspelaaminen on tällä kaudella ollut hyvällä mallilla, sillä se on pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa pelissä tällä kaudella. Joukkueen haasteena onkin ollut maalinteko, sillä se on pystynyt tekemään vain yhdessä pelissä maaleja tällä kaudella.

- Maaleja pitää tehdä. KTP-pelissä oli paljon paikkoja, pitää pistää niistä paikoista sisään. Puolustus on toiminut Honka-peliä lukuun ottamatta aika hyvin. Maalit vaan puuttuvat, kyllä se siitä, Tauriainen miettii optimistisena.

KuPS-FC Lahti lauantaina 20.5. Väre Areenalla kello 14.00. Ottelu on samalla Ruudun viikonlopun studio-ottelu. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia