AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2023

Pyry Hannola uskoo SJK:n mahdollisuuksin – ”Selkeä tavoite top-kolmoseen ja europaikka”

Pyry Hannola uskoo SJK:n mahdollisuuksin – ”Selkeä tavoite top-kolmoseen ja europaikka”

Pyry Hannolalla on vahva luotto SJK:hon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on aloittanut kautensa pirteästi ja on ainoana tappiottomana joukkueena sarjassa toisena. Pyry Hannolan mukaan joukkue on korkein tavoittein liikkeellä tällä kaudella.

SJK:lla on yksi liigan nuorimmista joukkueista ja Hannola näkee joukkueen tilanteen erinomaisena.

- SJK on kuitenkin iso seura ja panostaa joka vuosi. Nyt on aika nuori jengi ja on hieno juttu, että on paljon pelaajia, jotka haluavat eteenpäin urallaan. Meillä on joukkueessa aika kova kilpailutilanne ja se näkyy treeneissä. Se on positiivinen juttu, Hannola kuvailee Suplan tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

SJK:n viime kausi oli pettymys, kun se jäi mitalikolmikon ulkopuolelle eikä Eurolopputurnauksen kautta irronnut paikkaa eurokentille. Täksi kaudeksi joukkueen tavoitteet on asetettu jälleen korkealle ja Hannola uskoo hyvän alun auttavan tavoitteiden saavuttamisessa.

- Kyllä meillä on selkeä tavoite top-kolmoseen ja europaikka. Se pitää uskaltaa sanoa ääneen, että europaikka on sellainen joka SJK:n pitäisi saada joka vuosi. On kuitenkin sellaisia panostuksia tehty seuraan ja sellaiset olosuhteet, että SJK:n pitäisi olla siellä joka vuosi, Hannola korostaa.

Hannolan haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Lisää uutisia